دانشكده پیراپزشکی آمل
۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر
br ENGLISH
تاریخ: 1400/06/03 تعداد بازدید: 403
شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی مصاحبه رشته‌های کاردانی و کارشناسی فوریت‌های پزشکی
شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی مصاحبه رشته‌های رشته‌های کاردانی و کارشناسی فوریت‌های پزشکی پیش‌بیمارستانی

بسم الله الرحمن الرحیم

ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون سراسری سال 1400 رشته‌های کاردانی و کارشناسی فوریت‌های پزشکی پیش‌بیمارستانی، به‌اطلاع می‌رساند کلیه قبول‌شدگان می‌بایست ضمن رعایت دقیق نکات ذیل با در دست داشتن مدارک مورد نیاز در تاریخ ذکر شده، جهت مصاحبه به آدرس اعلام شده مراجعه نمایند.

1- شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی مصاحبه:

1) سلامتی کامل جسمانی و عدم ابتلا به بیماری‌های مزمن، واگیر و صعب العلاج از جمله: دیابت، فشارخون، آسم، نارسایی کلیه، بیماری‌های پیشرفته قلبی و مانند اینها

2) نداشتن صرع و هیچ گونه عوارض روانی

3) نداشتن تغییر شکل مادرزادی یا اکتسابی اسکلت به خصوص اندام‌ها و عدم استفاده از اندام‌های مصنوعی

4) عدم اعتیاد به سیگار و سایر مواد مخدر

5) قدرت تکلم طبیعی (نداشتن لکنت زبان)

6) قدرت بینایی و شنوایی کامل

7) قد داوطلب مرد نباید از 170 سانتی‌متر و داوطلب زن از 165 سانتی‌متر کمتر باشد.

8) حداکثر سن 24 سال و برای آقایان با احتساب مدت خدمت وظیفه عمومی 26 سال باشد.

9) آمادگی انجام تمرینات ورزشی و کسب مهارت‌های بدنی جهت امدادرسانی سریع و صحیح.

10) معاینات و احراز سلامت جسمانی و روانی پس از قبولی در آزمون و به هنگام ثبت نام در دانشگاه.

یادآوری مهم: داوطلب باید کلیه ضوابط و شرایط این دوره را داشته باشد، در غیر این صورت، موضوع اشتباه یا اظهار خلاف وی و یا فقدان هر یک از شرایط فوق در هر مرحله از دوره تحصیلی باعث محرومیت داوطلب از ثبت نام یا ادامه تحصیل خواهد شد.

2- مدارک مورد نیاز:

1) به همراه داشتن 2 قطعه عکس 4*3

2) اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه از تمام صفحات

3) اصل و کپی ریز نمرات سه ساله دبیرستان

4) اصل و کپی گواهی دیپلم

5) اصل و کپی ریزنمرات پیش‌دانشگاهی

6) اصل و کپی گواهی پیش‌دانشگاهی

3- ارائه گواهی های زیر، در صورت دارا بودن:

1) گواهی معتبر آموزشی و امدادی (هلال احمر، مراکز امدادی، کامپیوتر و موارد مشابه)

2) گواهی کسب مقام‌های ورزشی و فرهنگی طی 5 سال گذشته

3) گواهی ایثارگری (فرزندان شهید و جانباز بالای 25% و خانواده شاهد و جانباز زیر 25%)

4- برنامه زمان بندی و مکان مراجعه پذیرفته‌شدگان رشته فوریت پزشکی استان مازندران و گلستان:

تاریخ مراجعه :

یکشنبه 1400/6/14  ساعت 8 صبح، داوطلبان مرد استان مازندران

دو‌شنبه 1400/6/15 ساعت 8 صبح، داوطلبان مرد استان گلستان

سه شنبه 1400/6/16 ساعت 8 صبح، داوطلبان زن هر دو استان

آدرس محل مراجعه: آمل- خیابان طالب آملی، دریای 1/22 (کوچه شهید فیاض‌بخش)، فیاض‌بخش 5، دانشکده های پرستاری، پیراپزشکی و پردیس پزشکی آمل تلفن: 44152683 011

یادآوری مهم:

حضور دانشجو در دانشکده تمام‌وقت می‌باشد.

دانشکده هیچ‌گونه تعهدی نسبت به واگذاری خوابگاه به دانشجو ندارد.

تاریخ اخذ گواهی دوره پیش‌دانشگاهی حداکثر تا پایان 1400/6/31 باشد.

لطفا در صورت نداشتن شرط حداقل قد (165 س م برای دانشجویان دختر) و (170 س م برای دانشجویان پسر) از مراجعه حضوری جهت مصاحبه خودداری فرمایید.